Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Koers Ethereum Crasht Door Gigantische Dump

Ethereum koers terug naar $2.000? Whale dumpt miljoenen op beurs

Koers Ethereum crasht door gigantische dump

De Ethereum koers is vandaag gecrasht met meer dan 10%, nadat een onbekende whale miljoenen ETH op de markt dumpt. De koers van Ethereum is nu gedaald tot onder de $1.500, het laagste niveau sinds eind 2020.

Wat is er gebeurd?

Vanochtend vroeg dumpt een onbekende whale maar liefst 100.000 ETH op de markt. Deze dump zorgde voor een enorme schok op de markt, omdat het de grootste dump was in de geschiedenis van Ethereum. De koers van Ethereum kelderde onmiddellijk met meer dan 10%, en is sindsdien verder gedaald.

Wat zijn de gevolgen?

De gevolgen van deze dump zijn nog niet helemaal duidelijk. Het is echter waarschijnlijk dat de koers van Ethereum de komende dagen verder zal dalen. Dit kan een negatief effect hebben op de gehele cryptomarkt, aangezien Ethereum een van de belangrijkste cryptocurrencies is.

Wat nu?

Als je Ethereum bezit, is het belangrijk om kalm te blijven en niet in paniek te raken. De koers van Ethereum is in het verleden ook al eens flink gedaald, maar is altijd weer hersteld. Het is dus waarschijnlijk dat de koers van Ethereum ook nu weer zal stijgen.

Extra informatie

  • De onbekende whale die de ETH dumpt, is nog niet geïdentificeerd.
  • Het is niet duidelijk waarom de whale zoveel ETH dumpt.
  • De koers van Ethereum is sinds het begin van het jaar met meer dan 50% gedaald.


Komentar